Weet je wat het is als er geen fouten worden gemaakt? Dan zitten mensen te lang op details die niet opleveren. Beter een keer een misser, dan heel veel dure uren maken die je nooit meer terugverdient. Ja, oké als jurist maak je juist geld door uren te maken. Sorry, maar als je er zo één bent, dan ben je geen goeie jurist, dan moet je het hebben van weinig klanten en gebruik je kennis uit boekjes. Met gezond verstand heb je meer klanten om blij te maken en dus ook veel uurtjes. Maar goed, we hadden het niet over de rechtsgang. Wil je opschieten en stappen maken, dan schiet het niet op als je mieren neukt. Maak af en toe een misser en joh, het meeste kan je met een klant wel weer goed maken en als dat niet zo is en het kost wat poen, je hebt je geld al dubbel en dwars verdient met resultaten boeken! Denk daar maar eens over na.⁠

 

Voel jij je geremd of wil je sneller resultaten boeken?
Maak dan hier een afspraak voor een vrijblijvende telefonische sparsessie om te kijken of we jouw vraag helder krijgen.

Mindful zakendoen en succesvol gelukkig
Deze shotjes worden gepubliceerd op mijn facebookpagina van HenriekFabriek onder de noemer ‘Zondagochtendgedachte’. Deze gedachte is nieuw in mijn werk als sparringpartner, hiermee deel ik de vruchten van een kwart eeuw ondernemerschap. Soms zoek je als zzp-er, ondernemer of professional onafhankelijke ruggenspraak. Liefst van iemand die zelf gepokt en gemazzeld is.

In de facebookgroep Mindful zaken doen, succesvol gelukkig ontmoet je andere ondernemers en professionals. Deze groep is voor ondernemers en professionals met vragen over hun persoonlijke ontwikkeling en strategisch doelen. Gooi je vragen in de groep en samen komen we verder.