Henrike is een rasondernemer. Je kent ze wel. Denkt altijd in kansen en is al in actie waar anderen een praatgroep beginnen. Tegenslagen? Er dwars door heen of snel er langs. Mindful. Zoekt verbinding in balans met anderen en de natuur in haar ondernemerschap. Wist mijn vertrouwen meteen te winnen met die basishouding.

Peter Verbaas

Partner, Charistar Delft

Henrike staat bekend als een geïnspireerd ondernemer en innovator op haar vakgebied. Ze ziet enerzijds wat het (theater)veld nodig heeft en durft veranderingen in te zetten om ons allen te laten zien dat zaken anders kunnen en misschien wel moeten. Hierin maakt zij duidelijk het verschil.

Hilde Scholten

Manager Programmering & Innovatie, Theater De Nieuwe Kolk - Assen

Na een lange periode waarin we elkaar wel herkenden maar niet kenden, hebben Henrike en ik elkaar ‘ontdekt’. Henrike is een ideeënfontein en een bouwer. En dat is een supergoede combinatie; projecten die zij bedenkt, samen of in een groep, komen in een stroomversnelling terecht doordat zij van denken doen maakt. Creatief, goed in het omgaan met mensen, een samenwerker die op gelijkwaardige basis de leiding kan nemen. Kortom, een topmens!

Noor Waardijk

Freelance projectleider en kwartiermaker op het gebied van kansengelijkheid, ouderbetrokkenheid in het VO en strategisch advies voor maatschappelijke organisaties, Freelancer

Henrike ken ik goed door ons vrijwilligerswerk voor het Hertenkamp in Bloemendaal. Sinds zij is toegetreden bij het bestuur is er veel dynamiek bijgekomen. Dit vertaalt zich in snelle en doelgerichte acties, die ons helpen om het Hertenkamp beter in het licht te zetten, meer bezoekers aan te trekken en die meer aan ons verbonden zijn, zowel als digitale vriend, bezoeker en/of sponsor als vrijwilligers die bij ons werken. Henrike heeft veel creatieve ideeën en neemt haar verantwoordelijkheid om dit in acties om te zetten. Erg motiverend voor mij om als team nog meer de schouders eronder te zetten. Een creatieve 1000-poot met 1000% inzet!

Arthur van der Wateren

Commercial General Manager ERMEA, Bekaert