Henrike van Engelenburg is een inspirerende en opgeruimde vrouw, met wie ik erg graag omga. Ze heeft de bijzondere combinatie van de zakelijkheid die hoort bij het ondernemerschap en het warme creatieve hart dat hoort bij de cultuursector. Ze kan vechtlustig zijn, maar dan op een ontspannen wijze. En ze kan hartelijk, empathisch en inventief zijn, maar dan op een resultaatgerichte manier. Ik beveel haar van harte aan als aanbieder van inspirerende lezingen of als coach voor iedere professional die op zoek is naar de juiste paden.

Louis Pirenne

Projectleider Kunst & Cultuur, Gemeente Amsterdam

‘Motiverend’ is een woord dat zeer goed bij Henrike past. In de jaren dat ik bij haar werkte heeft ze me geleerd dat je fouten mag maken zonder dat dat af doet aan je kwaliteiten. “Waar gewerkt wordt, vallen spaanders.”. Henrike schroomt ook niet om haar eigen fouten hardop te erkennen. Daardoor creëert zij een gelijkwaardige sfeer. En door het vertrouwen en de vrijheid die ze geeft, is iedereen bereid hard voor haar te werken. Daarnaast is Henrike heel open en geïnteresseerd dus er is ruimte voor mooie en persoonlijke gesprekken. Door haar gulheid en vindingrijkheid ontstaan er buiten werktijd originele, gezellige en bijzondere uitstapjes en momenten van samenzijn. Door haar ruime theaterkennis en creativiteit weet Henrike te boeien als spreker.

Sjamke de Voogd

Cabaretier, actrice en planner, Zelfstandig en freelance

Henrike is een bevlogen liefdevol mens met veel interesse in jou als mens. Ze brengt lucht, licht en liefde en brengt je schaterlachend in jou creativiteit. Eén van de weinige mensen die vragen stelt! Daarbij is ze naast spreker en schrijver ook nog eens een goede luisteraar. Ik ken haar ruim dertig jaar waarvan ik de eerste periode een fijne samenwerking heb gehad met haar in mijn rol als artiest/songwriter. Grote bewondering heb ik voor haar ondernemerskwaliteiten in de afgelopen jaren en vooral ook nu in deze tijd waarbij het hart altijd de boventoon blijft voeren. Henrike inspireert mij omdat ze voelt wat jij voelt en zegt wat er op het puntje van je tong ligt.

Ray Klaassen

Zanger, componist, Zelfstandig

Wat een powervrouw is Henrike! Zij is naast ondernemer van diverse bedrijven een enorme motivational speaker. Dankzij Henrike zweeft de lijspreuk “delen = vermenidgvuldigen” bij bijna alles wat ik doe door mijn hoofd. Het is een soort mantra, een positieve mindset. Iets wat Henrike van nature heeft, die positieve mindset. Fijn samenwerken met haar. Ik denk nog graag terug aan de tijd dat ik haar mocht ondersteunen op kantoor. Ze weet je uren te boeien en inspireren. Zowel in woord als in schrift. Heeft daarnaast ook zeker de “get things done” mentaliteit. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan hoop ik graag weer eens met Henrike samen te kunnen werken.

Wendy Koelewijn

Virtueel assistent en reisleidster

Henrike is een creativief die kan organiseren, schrijven en entertainen. Dankzij haar flexibele instelling weet zijn elke situatie het hoofd te bieden. Warm aanbevolen dus wanneer uw bedrijf door onverwachte omstandigheden in zwaar weer zit en zeker de moeite waard ook om naar haar voordrachten te luisteren of haar, aan het papier toevertrouwde, gedachten te lezen.

Diederik Braat

Procesmanager, Provincie Zuid-Holland

Henrike is creatief tot op het bot! Ondernemer in hart en nieren. Bevlogen in alles wat zij aanpakt. Een goeie spreker die je pakt en intrigeert en inspireert, je wil meer en meer horen! Henrike luistert stelt vragen en is een goede aanvullende kritische noot. Henrike zorgt dat de wieken blijven draaien en zorgt dat spreuk delen is vermenigvuldigen een blijver is.

Claudia van Hulst

Projectleider en vrijwilligerscoördinator, Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Henrike is nog steeds een cliënte van ons kantoor. Al vele jaren een hele fijne samenwerking. Henrike is een warme, innemende, zeer sociaal persoon en zakelijk gezien zeer deskundig, veelzijdig en super creatief. Kortom, een heel fijn iemand om zaken mee te doen. Zeer van harte aan te bevelen in alle opzichten!

Peter Vosters

Fiscalist, Cramer Accountens & Belastingadviseurs

De kracht van Henrike als spreker en schrijver over ondernemen zit hem in (willekeurige volgorde): – haar vrolijkheid – aanstekelijkheid – inhoudelijk brede kennis – inspirerende woordengoogelaar – humor – enorm hartelijk mensenmens.

Suus de Jong

Organisator, yogadocent en masseur, Zelfstandig

Wij werken al ruim 10 jaar samen met Henrike en hebben haar leren kennen als een buitengewoon creatieve ondernemer.Het is uitzonderlijk hoe zij zich continu aanpast aan in een sector met snelle veranderende vraag en aanbod. Communicatief sterk, zeer flexibel en dat in combinatie met een creatieve geest maakt Henrike tot een inspirerende ondernemende duizendpoot.

Emiel Lensen

Mentalist, goochelaar en eigenaar Webinar Compleet bij Rob & Emiel, Zelfstandig

De eerste keer dat ik met Henrike sprak, was ik meteen verkocht door haar openheid en enthousiasme. Wat een leuke vrouw. En toen wist ik nog niet eens hoe prettig het was om met haar samen te werken. Ze is snel van begrip en het inhoudelijk bespreken van teksten gaat zonder omwegen of hobbels. Heldere geest, handig met taal en goed gevoel voor humor. Wat wil je nog meer?

José van Os

Scriptdokter , schrijver, Zelfstandig

Hoe positief kun je zijn? Hoe motiverend kan iemand spreken? Hoeveel ervaring kan er in 1 persoon worden samengebracht? Het antwoord is simpel: Henrike van Engelenburg. Van alle markten thuis, maar de expertise ligt bij haar als theaterproducent en ondernemer. Wie haar kent, kan daar over meepraten. Wie haar nog niet kent? Dan is het er hoog tijd voor.

André Besseling

Improvisatieacteur en trainer, Zelfstandig

Ik ken Henrike al meer dan 20 jaar als een ondernemende en creatieve ondernemer. Ze heeft altijd weer nieuwe plannen en weet het creatieve en commerciële goed te verenigen.

Katja Brenninkmeijer

Programmeur, Schouwburg De Meerse, Hoofddorp

Op het gebied van tekstschrijven en redigeren heeft Henrike zich in de afgelopen jaren bewezen als waardevolle partner. Ze schrijft pakkende promotionele teksten voor ons en kijkt met een kritische blik naar onze communicatie met oog voor de details.

Martijn Loerakker

Improvisatieacteur, The Big Mo, Zoetermeer

Ik ken Henrike als een intelligente positieve denker en doener. Als impresario en later als producente en tegenwoordig lees ik met genoegen haar korte mijmeringen, de wereld en de mensen bezien vanuit het perspectief van het filosofische hondje koekeloere. Een mooi eigen geluid.

Stijn van der Loo

Schrijver, Querido

Henrike en ik werken al vele jaren fijn samen. Zij is in staat om snel en goed problemen te analyseren en daar scherpe oplossingen bij te bedenken. Die scherpte vertaalt zich ook in haar vermogen om scherp een boodschap te vertellen. Als spreker en als mens zit zij vol energie en levert je altijd inspiratie op. Dus ben je op zoek naar een goede zakelijke sparringspartner of iemand die jouw boodschap over de bühne moet krijgen, dan heb je een goeie aan Henrike.

Vincent Fabris

Head develepment, Apollo coach

Ik ken Henrike nu al heel wat jaren en de precisie eerste keer heb ik geprobeerd terug te vinden maar ik denk dat het was bij Nightmare de Musical. Na dit moment hebben we een zeer vriendschappelijke goede zakelijke relatie met elkaar opgebouwd. Henrike is een gedreven vrouw die met volle passie zich inzet voor alles waar ze mee bezig is. Ik heb de eer gehad om haar te mogen interviewen en in dit gesprek is het beeld wat ik van haar had bevestigd en de waardering voor haar versterkt.

Andy Doornhein

Fotograaf, redacteur, productspecialist non-food, CNB Enterprises Oriental Products

Hallo lieve mensen die deze link (aanbeveling) lezen. Gaarne maak ik gebruik van deze gelegenheid, waarom? Ja…dat noemt men de gunfactor of gewoon omdat de naam Henrike van Engelenburg overal in Nederland en daarbuiten mag horen en aanbevolen MOET worden. Ik dacht laat ik eens opzoeken wat de Dikke van Dahle zegt over “aanbeveling”: 1) Aanprijzing 2) Advies 3) Delatie 4) Iemand aanbevelen 5) Introductie 6) Nominatie 7) Raad 8) Raadgeving 9) Recommandatie 10) Referentie 11) Schriftelijke verklaring 12) Voordracht 13) Voordracht voor een functie 14) Voorspraak 15) Wenk. Dat is dus heel wat, dus voor mij (Ron Bons; De Aanbeveler) kies ik voor: nr. 2, nr. 6, en nr. 13 Nr. 2 Advies; Ik heb al zoveel adviezen gekregen van Henrike, ikzelf speel in het theater en was met een idee bezig en dacht zal ik het doen of niet. Na 1 ochtendsessie met Henrike was de kogel door de kerk en gaf zij mij het advies om het doen, een nieuwe theatervoorstelling geschreven door mijn zeer gewaardeerde grote vriend; Jacques Vriens en het script heeft Henrike geschreven. Helaas heeft Corona heeft het even verpest en ook daar zei Henrike: Ron geduld…Komt goed!!! Verstandig Advies dus. DANK Nr. 6 Nominatie: Ik Nomineer Henrike in de categorie: “bijzonder warm mens, die altijd voor iedereen klaarstaat en een luisterend oor heeft”. En de kans is groot dat ze deze Award nog wint ook nog, waarvan akte!! Nr. 13 ; Voordracht voor een functie. Ik wil jou, Henrike voordragen als Verkenner, Hoofd Outbreak Managemant Team, Hoofd RIVM en als Minister President, dan weet ik dat het goed gaat komen in Nederland. Maar eerlijk is eerlijk ik mijn grootste aanbeveling is dat ze blijft zoals ze is; Lief, betrokken, professioneel, creatief, kletskous, talentvol, geweldige schrijfster en vooral BIJZONDERE RAADGEVER. Lieve en sfeervolle groet, Ron Bons (Sferoloog)

Ron Bons

Presentator, acteur, Sferomoniemeester

Henrike geeft waardevolle inzichten en reflecties op moeilijke situaties en tegenslag. Op ontwapenende en humoristische wijze motiveert ze om aandacht te besteden aan de mooie dingen van alledag.

Ton Haas

Cabaretier, ademcoach, Piranha

Ik heb Henrike leren kennen tijdens de theatervoorstelling “De Oasebar”. Een zeer energieke en sympathieke vrouw die voor de hele cast een positieve invloed had. Onvoorstelbaar dat ze zoveel talenten bezit.

Jacques Herb

Zanger, songwriter, Zelfstandig

Govert de Roos

Fotograaf, Zelfstandig