DE WIEKFABRIEK
De Wiekfabriek is een licht en ruim kantoor van 115 m2, prachtig gelegen aan de Spaarnestroom, uitkijkend over het centrum van Haarlem. Er is een gezamenlijk entree en de ontvangst- en spreekruimte worden gedeeld.

We zitten aan de Hendrik Figeeweg 3G in Haarlem. De locatie is op loopafstand van station Haarlem en kijkt uit over het Spaarne!
Aan de overkant zit Mooie Boule, de Droste- en Lichtfabriek. 
We hebben af en toe een Wiekhond die op bezoek is. Tevens is naast het gebouw aanwezig: de Bakke-rij, een ideale locatie om met collega’s en klanten een broodje te eten of te bestellen.

Huurpijzen

Totale huur: € 2.025

Kantoor 20 m2: € 929 inclusief gemeenschappelijke ruimte (54 m2)
Kantoor 40 m2: €  1.096 inclusief gemeenschappelijke ruimte (54 m2)

Genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten en btw.

gehele  De Wiek Fabriek
De ruimte heeft een zee van licht en de akoestiek is prettig. Het heeft een stijlvolle eikenhouten vloer. Een prachtige plek om te werken en klanten te ontvangen.

Er is zijn twee kantoren van 40 m2 en 20m2 en een gemeenschappelijke ruimte van 54 m2.
Het kleine kantoor scheidt zich van de rest met met een prachtige hoge, glazen schuifdeur, die naar gelang de wens helemaal open en gesloten kan worden. Het kleine kantoor heeft twee serredeuren die open kunnen bij lekker weer.
Indien gewenst (en onder voorwaarde van duurzame huur) kunnen we een tweede glazenwand plaatsen om ook het grote kantoor te kunnen scheiden van de gemeenschappelijke ruimte.
De gemeenschappelijke ruimte heeft een lunchtafel en een heerlijke zithoek.

Het kantoor is in de basis gemeubileerd met opbergkasten, werk- en lunchtafel, stoelen, loungebank, keukengerei, akoestische wandbekleding, internet en kamerplanten. In het weekend komt de schoonmaker.