Laten we sparren
Organisatie(s)versterken

Een prettiger werkklimaat, hogere kwaliteit, meer veerkracht en medewerkers die (weer) trots kunnen zijn op de instelling waar ze werken. Dat is waarbij ik organisaties help. Door de randvoorwaarden op orde te brengen én door met hen op de werkvloer aan de slag te gaan.

Als organsatiecoach verkoop ik geen product en ik beloof niets wat ik niet kan waarmaken. Pas als er iets is bereikt laat ik het los. Daarom ga ik eerst in gesprek om te bespreken wat het vermeende probleem is. Ik kan pas goed adviseren, als ik precies weet wat er gebeurt op de werkvloer. Daarom ga ik naast uw medewerkers zitten (of staan). Zodat ik zeker weet dat mijn advies werkbaar is en en zodat u ze kunt realiseren én continueren.

Als organisatiecoach breng ik de basis op orde. Ik onderzoek waar processen stagneren en leg mijn vingers rondom knopen om ze te ontwarren. Zodra ik merk dat er ruimte is ontstaan om te praten over gezamenlijke doelen, zit mijn taak erop en kunnen managers en teamcoaches aan de slag met visieprogramma’s, veranderingen en de onder- en bovenstroom.

Pragmatische vertaling van de organisatie problematiek: de ‘versneller’ ofwel: de kick start
Als organisatiecoach maak ik een pragmatische vertaling van de problematiek  van uw organisatie op de werkvloer. Deze vertaling noem ik de Kick Start (of new beginnings) en kan eventueel resulteren in een tastbaar instrument dat direct bruikbaar is voor bestuur, management en medewerkers. Het is een praktische ‘versneller’ om de organisatie weer helemaal op orde te gaan krijgen en mensen houvast te geven. In een periode van enkele weken krijgt de organisatie een zetje om weer lekker opgang te kunnen komen.

Neem gerust contact op om te kijken of ik iets voor jouw instelling kan betekenen.

Citaten opdrachtgevers en ondernemers:

“Als professional ga je beter functioneren als je haar hebt gesproken. Als mens trouwens ook, want haar woorden
werken door in alles wat je doet.”

“Henrike is eerlijk, doortastend en
intuïtief weet zij precies wat je nodig hebt.”

“Zij weet elk noodzakelijk praktisch en
innerlijk proces inzichtelijk te maken.”

Laten we sparren
Je onderneming of project van de grond krijgen

KADOOTJE VOOR JOU

WERKBOEKJE
met 10 shotjes optimisme voor meer Business & Geluk.

Lees het boekje hier op je device.
Of bestel het hier als paperback, zodat je er lekker in kan krassen.

Je wilt verandering of jezelf herpakken?

Gun jezelf een sparring partner

Als ondernemer of professional kan je een extra klankbord wel eens gebruiken, wat steun in het proces, een luisterend oor of concreet advies.
Bijvoorbeeld als je jouw idee verder wil uitrollen of een verandering wil doorvoeren. Of wil je de bedrijfsvoering overdoen aan een werknemer misschien wel je kind? Wil je als ervaren specialist als zelfstandige aan de slag? Misschien wil je gewoon een keer je bedrijfsdoelen toetsen of de haalbaarheid van je droom? Of is er iets waar je steeds tegenaan loopt, je zit met vragen, je komt er niet toe of het schiet maar niet op?

Dan helpt wat extra ruggenspraak je verder. Of het nu gaat om grote of kleine dingen, met een kwart eeuw ondernemerservaring en mijn feilloze intuïtie in het aanvoelen wat er nodig is om jou succesvol te maken, kan ik je helpen. Ik richt me op jouw diepere persoonlijkheidslagen enerzijds en strategische doelen anderzijds.

Je zoekt geen (relatief jonge) ’template businesscoach’
Je kan duidelijke woorden aan
Je wilt je committeren aan een INTUÏTIEVE VORM van sparren om CONCRETE STAPPEN te gaan maken

Als je alles kunt
 aanvinken, is de kans groot dat wij goed klikken. 

 

WAT KRIJG JE?

1 TOT 3 SPARSESSIES
24/7 BEREIKBARE SPARRINGPARTNER

Wij gaan sparren

In een paar gesprekken gaan we samen onderzoeken wat de vraag of het probleem nu precies is en hoe we dit kunnen oplossen. Ik gebruik maak het noodzakelijke proces voor je inzichtelijk. Samen bepalen we welke acties jou verder brengen en we doen het mindful: ik leg alles langs de lat van jouw drijfveer en energie en bewaak het hele proces. Een gemiddeld traject duurt maximaal 3 maanden.

Zie hieronder de verschillende spar-trajecten.

 

Ik ben jouw persoonlijk sparring partner. Bij de één fungeer ik als kickstarter (geef ik dat vonkje waardoor jij kan starten), bij de ander als motivator (zodat je volhoudt) en bij een derde ben ik mentor en begeleid in te maken keuzes van idee naar realisatie. Het gaat om jou: jouw optimaal functioneren en jouw business.

Wat voeg ik toe?
Ik zet jouw persoonlijk talent, expertise en positieve toegevoegde waarde aan de wereld centraal: jouw diepste motivatie wordt onderzocht waardoor helder wordt wat je verbindt met je werk en relaties. Je zult zien dat dit vleugels geeft en onvermoede krachten.

Zin om aan de slag te gaan? Neem gerust contact op.

Bekijk voor wat eerste tips:
– Shotjes optimisme over persoonlijke ontwikkeling.
– Shotjes optimisme over strategische ontwikkeling.

Henrike in gesprek met Frouke, HR professional. Uiteraard is Koekeloere erbij.

Spartrajecten
A-B-C

Maak hier een afspraak met mij voor een vrijblijvende telefonische sparsessie om te kijken of we jouw vraag helder krijgen.
Vraag ook naar: Spartraject X waar we onderzoeken wie of wat voor een hulp je het beste kan gebruiken.

Spartraject A.

Idee uitrollen op je werk

Krijg inzicht in de politiek van het bedrijf waar je werkt en je rol daarin. Leer draagvlak creëren voor je idee.

Drie sessies waarin de politiek van je bedrijf een gezicht krijgt, hoe jij je hiertoe verhoudt en we een route uitwerken waarin je idee aanhangig wordt gemaakt.

Spartraject B.

Als zelfstandige je product / idee / dienst (verder) uitrollen

Krijg grip op de positionering van je idee/dienst/product en bereik je doelgroep op een comfortabele manier voor jou.

Twee of drie sessies waarin we je ideale klant visualiseren, je communicatie verbeteren en onderzoeken wat je idee onderscheidend maakt. We maken een concreet stappenplan, waarmee jij vol zelfvertrouwen klanten gaat werven.

Voor podiumkunstenaars is er een cultureel spartraject, vraag er naar in de kennismaking. Lees meer…

Spartraject C.

Persoonlijke efficiëntie & succes verhogen

Word je bewust waarom je (steeds) tegen dingen aanloopt en hoe je dat ten goede kan keren.

Een paar sessies waarin we je aannames en overtuigingen helder krijgen en je persoonlijke blokkades aanraken. We onderzoeken je waarom en buigen je reacties om doordat je beter naar je gevoel leert luisteren en keuzes bewust gaat organiseren. Je krijgt een helder beeld van jouw toegevoegde waarde aan deze wereld en hoe de door jou gestelde doelen daaraan bijdragen.

Ook geschikt bij burn-out preventie & herstel.

Citaten collega’s en deelnemers

“Als professional ga je beter functioneren als je haar hebt gesproken. Als mens trouwens ook, want haar woorden werken door in alles wat je doet.”

“Henrike is eerlijk, doortastend en intuïtief weet zij precies wat je nodig hebt.”

“Zij weet elk noodzakelijk praktisch en innerlijk proces inzichtelijk te maken.”

MAAK KORT KENNIS
Klik op dit filmpje van 3 minuten.
Je hoort mijn stem.

Tedtalk / College

SUCCES KOMT VAN BINNEN UIT, VAN DENKEN NAAR DOEN
In (online) colleges van een half uurtje ontvangen deelnemers tips & tricks om de slag te maken van dromen, denken naar doen. Ik gebruik verhalen uit mijn carrière als theaterproducent, om uit te leggen wat maakte dat iets mislukte of lukte.

drs Crisismanagement
Hoewel het alweer lang geleden is dat ik mijn doctoraal Letteren behaalde, zijn het toch de ruim twintig jaar ondernemen in een grillige cultuursector die mij vertrouwen geven in het beheersen van crisis en ik heb geleerd deze om te buigen naar succes. Deze ervaring en kennis deel ik graag om deelnemers ‘aan’ te zetten en in actie te laten komen.
Bel me: 06-50435131 of nodig me uit.

Share This